دیباچه

دیباچه

تو همانی که می اندیشی
دیباچه

دیباچه

تو همانی که می اندیشی

کیش


وایییییییییییی کلی سفر نامه براتون نوشتم همش حذف شد

روز یکشنبه هفته پیش تصمیم گرفتیم بریم شمال که با پیشنهاد وحید نظرمون عوض شد و رفتیم کیش - تمام آژانسهای مسافرتی زنگ زدیم تا بلیط گرفتیم من و وحید و سورنا با مامانم و مامان وحید با داداش وحید و خانوادش رفتیم .جای همتون خالی خیلی خوش گذشت

قسمت جالب این مسافرت:

توی راه برگشت وحید ازم پرسید:

کجای سفرمون بیشتر بهت خوش گذشت؟

بنده هم در کمال شور و شعف گفتم :خرید     

وحید هم کلی بهم خندید گفت منظورم برنامه دلفین ها . کشتی سیاحتی . باغ پرندگان . هتل داریوش .غواصی و ... بود عزیزم

بنده هم در کمال خجالت خندیدم

چون خانوادگی رفتیم همه توی نگهداری سورنا کمکمون کردند و اصلا اذیت نشدیم.

یه قسمت جالب دیگه:یه پالتو پوست دیدیم ۴۵۰۰۰۰۰ تومان میخواستم بخرمش ولی چون پوست اصل بود به علت طرفداری از حقوق حیوانات نخریدمش یه دفعه فکر نکنید بخاطر پولش بود که نخریدم

خلاصه سفر بسیار خوبی بود تو فصل خوبی هم رفتیم گرما اصلا اذیتمون نکرد خدا رو شکر همسفرهای خوبی هم باهامون بود و کلی گشتیم .چقدر آب دریا قشنگ و شفاف بود با شمال قابل مقایسه نبود بوی لجن و .. هم نمیداد 

یه شب رفتیم کنار دریا سوار دوچرخه شدیم و قلیون و ...سورنا رو گذاشتم تو آب اگه بدونید چیکار میکرد     

نمایش دلفین ها خیلی با مزه بود کشتی سیاحتی با موسیقی زنده و کشتی آکواریوم هم قشنگ بود هتل داریوش هم که جای خودشو داره ولی بازم به نظر من خرید بهترین قسمتش بود هر چی پول داشتیم بعلاوه کارت عابربانک وحید و خودم ته کشید ولی به نظرم ارزششو داشت

راستی یه کالاسکه واسه سورنا خریدیم که تو بغل اذیت نشه وحید گفت عجله کردیم ببین چه کالاسکه های قشنگتری هم هست!



رفتیم توی فروشگاه لوازم بچه یه کالاسکه مشکی ساده بود با قیمت ۱۴۵۰۰۰۰ تومان بعد که با دقت نگاه کردیم دیدیم انتخاب خوبی بود زیادم عجله نکردیم

کلی هم عکس گرفتیم که در اولین فرصت میزارم براتون



سورنا

اینم چند تا از عکس های پسرم در پایان 7 ماهگی،البته الان 8 ماهش تموم شده رفت توی 9 ماه،توی ماه گذشته سورنا سرخجه گرفت خیلی اذیت شدم ، البته پسرم زیاد بیتابی نکرد. بجاش من بیتابی میکردم الان هم 2 تا دندون خوشگل درآورده

برده بودمش آتلیه یکی از اقوام که این عکسها رو بگیریم ، نمیدونین چه ژست هایی میگرفت

اینم یه بچه خوشگل


سورنا قائم مقامی

سورنا



سورنا





روز جهانی کودک به همه کودکان عزیز این مرز و بوم مبارک

۷ راه آرامش بعد از دعوا

موقعیتهای ناراحت کننده شما را سریعاً در حالت ضعیفی می برد به طوریکه دیگر قدرت کنترل موقعیت را نداشته باشید. دعواها و مشاجرات ممکن است درنتیجه اختلافات شخصیتی،...

موقعیتهای ناراحت کننده شما را سریعاً در حالت ضعیفی می برد به طوریکه دیگر قدرت کنترل موقعیت را نداشته باشید. دعواها و مشاجرات ممکن است درنتیجه اختلافات شخصیتی، عدم توافق ها، یا صرفاً ضعف یا فقدان ارتباط صحیح به وجود آید. اگر احساس می کنید که به کرات تسلط بر اعصابتان را از دست می دهید، یادگرفتن اینکه چطور احساساتتان را به درستی کنترل کنید بخشی از فرایند رشد شماست. این مهارتی است که همه ندارند و احتمالاً نه شما و نه طرف مقابلتان در آخرین دعوایی که داشتید از خود نشان نداده اید. اما دفعه بعد که با یک اختلاف نظر متوجه شدید که فشارخونتان در حال بالا رفتن است،

 از این 7 راه برای آرام کردن و حفظ کنترل اعصاب خود استفاده کنید.

1. شانه هایتان را بلرزانید. در اکثر ما قسمت اعظم فشار در پشت گردن، شانه ها و بالاتنه جمع می شود. دفعه بعد که در یک موقعیت ناراحت کننده گرفتار شدید، اگر دقت کنید خواهید دید که شانه هایتان به جلو خم شده و عضلاتتان منقبض می شوند. لرزاندن شانه ها باعث می شود فرم بدنتان را دوباره به حالت نرمال برگردانید، طبیعی نفس بکشید و کمی آرامتر شوید.

2. برای قدم زدن بیرون بروید. گاهی اوقات نفس کشیدن در هوای آزاد همه آن چیزی است که برای تغییر حال و هوا به آن نیاز دارید. وقتی عصبانی می شوید، بیرون رفته و نفس عمیق بکشید. حتی یک پیاده روی کوتاه می تواند خیلی کمک حالتان باشد. بالا بردن گردش خون، حتی اگر برای یک لحظه کوتاه هم که باشد، فکرتان را بازتر می کند.

3. یکدسته ورق پاره کنید. یکی از ساده ترین فعالیت هایی که می تواند حواس شما را از موضوع منحرف کرده و عصبانیت شما را خالی کند، این است که یک دسته ورق را پاره کنید.

4. با مدیتیشن و ریلکسیشن خود را آرام کنید. از بین بردن استرس به طور طبیعی، نیازمند صبر و تحمل است. وقتی روی آرام کردن درونی خود تمرکز کنید، آنوقت می توانید با فکری بازتر به همه چیز نگاه کنید.

5. ناراحتی هایتان را روی کاغذ بیاورید. خودکار و کاغذ ابزارهایی بسیار ارزشمند برای بیرون کردن افکار ناراحت کننده از ذهنتان هستند. حتی اگر هیچوقت عادت نداشته اید که برای خالی کردن خودتان از نوشتن استفاده کنید، نوشتن چند جمله خیلی ساده درمورد افکاری که در سرتان می گذرد خیلی به آرام کردنتان کمک میکند.

6. چشمانتان را ببندید و نفس عمیق بکشید. اجازه بدهید حتی برای یک لحظه هم که شده، زمان در ذهنتان متوقف شود. با این روش می توانید روی بیرون کردن فشارهای روحی و احساسی از ذهنتان تمرکز کنید و آرام آرام فکرتان را باز کنید.

7. شمع وانیلی یا سنبل روشن کنید. رایحه وانیل آرامبخش و تسکین دهنده است درحالیکه عطر سنبل هم تقریباً خواب آور است. بااستفاده از این رایحه های قوی می توانید به بیرون کردن استرس از بدنتان و از بین بردن عصبانیتتان کمک کنید.

اگر پس از دعوا و مرافعه احساس می کنید ذهنتان مغشوش شده است و بی قرارید، می توانید بااستفاده از هریک از این راهکارها آرامش را به فکر و جسمتان برگردانید. شاید پیدا کردن تعادل در وسط مشاجره دشوار باشد اما نیاز به تمرین دارید. فقط یادتان باشد که تنفس عمیق می تواند هر انرژی منفی را از بین ببرد. با این راهکارها خیلی زود یاد می گیرید که چطور بر احساسات خود فائق آیید و بدون از دست دادن کنترل، همه مشاجرات را از سر بگذرانید.

نقش یک قربانی را بازی نکنید

10 قانون موفقیت در زندگی


این مقاله حاصل تاملات و تجارب یک روانشناس بالینی در مورد اصول و یا قواعد لازم برای رسیدن به اهداف و خواسته ها است.


1- چیزی را که خواهان آن هستید یا موفق به کسب آن می شوید و یا موفق نمی شوید. پس حداکثر سعی خود را بکنید تا جزء افرادی باشید که موفق می شوند.

- تشخیص افرادی که می دانند که چه کاری برای رسیدن به خواسته شان باید انجام دهند و برنامه مشخصی برای این کار دارند، کار مشکلی نیست. برای موفق شدن در هر کاری ابتدا باید اطلاعات لازم برای رسیدن به خواسته تان را جمع آوری کنید. این اطلاعات و مهارت ها برای موفقیت شما ضروری هستند. با کسب آمادگی لازم برای این کار، سعی کنید چگونگی بازی و قواعد آن را پیدا کنید.

- برنامه ریزی و جمع آوری اطلاعاتی که در مورد خودتان یا افرادی است که با آنها سر و کار دارید و یا اطلاعاتی درباره شرایط و وضعیت موجود است.


2- شما خود به وجود آورنده تجربه هایتان هستید پس خودتان باید مسئولیت زندگی تان را بپذیرید.

- شما نمی توانید از مسئولیت اینکه چرا و چگونه زندگی تان این گونه است شانه خالی کنید.

- هرگز نقش یک قربانی را بازی نکنید و از وقایع گذشته برای خود بهانه سازی نکنید.

- هر انتخابی که می کنید مثلا انتخاب افکاری که به آن می اندیشید دارای نتایج و عواقبی هستند. زمانی که شما رفتار یا فکر خاصی را انتخاب می کنید در حقیقت خود شما نتایج و عواقب آن را انتخاب کرده اید.


3- مردم کاری را انجام می دهند که نفع یا سودی برایشان داشته باشد. بنابراین مشخص کنید که رفتار شما چه منافعی برای تان دارد و یا رفتار دیگران چه منافعی برای شان دارد؟

- حتی بدترین رفتارهای ممکن هم، منافعی دارند زیرا اگر از رفتاری که می کنید هیچ سود و منفعتی عایدتان نمی شد، مسلما آن رفتار را انجام نمی دادید.

- منابع حاصل از یک رفتار بخصوص را مشخص کنید، چون شما نمی توانید رفتاری را ترک کنید مگر اینکه از منافع حاصل از آن رفتار آگاهی پیدا کنید.

- دقت کنید که ممکن است رفتار شما به خاطر ترس از طرد شدن باشد. مسلما تغییر نکردن کار آسان تری است، ولی شما باید سعی کنید چیزهای تازه و نویی را امتحان کنید و یا در مسیر جدید گام بردارید.


4- تا به وجود مسئله ای اقرار و اعتراف نکرده باشید نمی توانید آن را تغییر دهید. پس سعی کنید در ارتباط با زندگی و افراد، با خودتان صریح و شفاف باشید.

- اگر نخواهید و یا نتوانید که آگاهانه به رفتارهای منفی، ویژگی های شخصیتی و الگوهای زندگی تان اقرار و اذعان داشته باشید، پس نمی توانید آنها را تغییر دهید.

- اقرار و اعتراف کردن به چیزی، در حقیقت سیلی زدن به خودتان به هنگام مواجهه با واقعیت است و این که شما هزینه و تاوان هر کاری را می پردازید. به خودتان دروغ نمی گویید، انکار نمی کنید و حالت تدافعی هم نمی گیرید.

- شرایط و موقعیت فعلی شما چیست؟ اگر می خواهید برنامه ریزی درستی برای زندگی تان داشته باشید، پس باید موقعیت و شرایط فعلی زندگی تان را به طور شفاف و روشن مشخص کنید. زندگی شما برای تغییر کردن، در وضعیت خیلی بدی نیست و خیلی دیر هم نشده است.


5- در زندگی به عمل شماست که پاداش داده می شود. پس تصمیمات تان را با دقت اتخاذ کنید و سپس عمل کنید و به یاد داشته باشید که به افکار بدون عمل در این جهان اهمیتی داده نمی شود.

- آگاهی، درک و درایت خود را به فعالیت های هدف دار، بامعنی و سازنده مبدل کنید زیرا در غیر این صورت ارزشی نخواهد داشت. خود و دیگران را براساس خواسته ها و یا گفته ها ارزیابی نکنید بلکه براساس عملکرد ارزیابی کنید.

- برای اینکه از وضعیتی که در حال حاضر در آن به سر می برید، خارج شده و به جایی که می خواهید برسید، سختی و زحمت را تحمل کنید.

- درنظر داشته باشید که این ریسک را به خاطر خودتان است که می پذیرید چون قرار نیست رؤیاهای شما از بین بروند.


6- آنچه هست، واقعیت محض نیست، بلکه فهم و درک ما از آن واقعیت است که وجود دارد. پس پنجره ها یا دریچه هایی را که شما از طریق آن به این دنیا نگاه می کنید بشناسید و گذشته خود را بدون اینکه کاملا تحت کنترل آن قرار گیرید، بپذیرید.

- شما فقط از طریق فهم و درک خودتان است که این دنیا را می شناسید و تجربه می کنید و توانایی این کار را نیز دارید که خودتان چگونگی درک خود را از هر واقعه ای، انتخاب کنید.

- چون همه ما دنیا را از طریق پنجره های شخصی خودمان می بینیم، این امر بر چگونگی تعبیر و تفسیر ما از وقایع و پاسخ های ما و پاسخ های داده شده به ما تاثیر می گذارد. بنابراین عواملی را که بر نوع و طرز نگاه شما مؤثر هستند، بشناسید تا بتوانید عکس العمل مناسبی در برخورد با آنها نشان دهید.

- این پنجره ها و یا دریچه های شخصی، ترکیبی از عقاید ثابت و یا افکار منفی است که در نوع نگاه و دیدگاه شما، وجود دارند.

- اگر با بررسی و ارزیابی دیدگاه های قبلی، نظام افکار و عقاید خود را مجددا سازماندهی کنید، درک و بینش جدیدی بدست خواهید آورد.


7- زندگی، مدیریت کردن است پس یاد بگیرید که مسئولیت زندگی تان را به عهده بگیرید.

- شما مدیر زندگی خودتان هستید که هدفتان، اداره کردن زندگی به نحوی است که نتایج خوبی دربر داشته باشد.

- مدیریت مؤثر زندگی به این معنی است که شما در مرحله آماده شدن برای رسیدن به هدفتان، در کنترل خود، در کنترل احساسات، در مواجهه با سایر افراد، در مرحله اجرا، در مواجهه با ترس و سایر ابعاد، بیش از پیش به خودتان نیاز دارید و بایستی با حداکثر تعهد، سرعت و هدایتی که می توانید انجام دهید.



8- ما به مردم یاد می دهیم که چگونه با ما رفتار کنند. پس به جای شکایت کردن، مسئولیت طرز رفتار مردم را باخودتان به عهده بگیرید.

- شاید به مردم یاد داده باشید که چگونه با شما احترام آمیز رفتار کنند و شاید این کار را نکرده باشید. این بدین معنی است که شما تا حدی مسئول رفتار نامناسب دیگران با خودتان هستید.

- اگر مردم رفتار نامناسبی با شما دارند، ببینید که شما چه کاری انجام داده اید که آن رفتار را تقویت کرده و یا باعث آن رفتار شده است؟

- چون مسئولیت با خودتان است، می توانید در هر موقع و برای هر مدتی رابطه تان را بازبینی کنید.


9- نیرو و انرژی زیادی در بخشش وجود دارد، پس چشمان خود را باز کنید و ببینید تحت تاثیر کدام خشم یا کینه قرار گرفته اید. نیرو و انرژی خود را از کسانی که باعث رنجش شما شده اند بازپس بگیرید.

- تنفر، عصبانیت و کینه، ویران کننده هستند و باعث تضعیف و تحلیل قلب و روح انسان می شوند که قطعا با آرامش درونی و احساس شادی منافات دارند.

- بخشش شما را از تنفر، عصبانیت و کینه رها می سازد. تنها راه خلاصی از اثرات منفی رابطه ای که موجب ناراحتی و رنجش شما شده است، کمک گرفتن از اخلاقیات و بخشش کسانی است که موجب ناراحتی و آزردگی شما شده اند.


10- قبل از اینکه چیزی را بخواهید باید اسم آن را بدانید، پس به وضوح مشخص کنید که چه می خواهید.

- از اهداف اصلی زندگی تان تا خواسته های روزمره تان، لازم است بدانید که چه می خواهید.

- با تعریف دقیق اهداف تان، انتخاب های شما جهت دار خواهد شد و خواهید توانست رفتارها و انتخاب های لازم را برای رسیدن به اهداف تان، مشخص کنید.

- برای رسیدن به آنچه که می خواهید، شهامت لازم را داشته و واقع بین باشید. البته فقط در صورتی که خود را لایق و مستحق آنچه می خواهید، بدانید شهامت لازم را کسب خواهید کرد.

ترجمه: www.Dr.phll.com

*************************